misi1
Visi kami sememangnya mudah. Iaitu membantu orang di seluruh dunia menjadi yang terbaik untuk diri mereka dan dalam waktu yang sama, membantu orang lain melakukan perkara yang sama. bHIP bermaksud H = Helping, I = Impact, P= People
ourvisi

MISI KAMI


Misi kami adalah untuk menyampaikan infrastruktur yang padat, produk yang mempunyai impak yang tinggi dan sistem penghantaran global yang unik. Ia adalah cita-cita kami untuk sentiasa menyediakan pengedar kami dan pelanggan mereka dengan pengalaman yang mencapai jangkaan yang tinggi, menjadikan mereka bangga untuk berkongsi syarikat kami dengan orang yang mereka kenal, cinta dan orang yang mereka percaya.

Bersama-sama, kita boleh melakukannya!

STRATEGI GLOBAL KAMI


Perkembangan intelektual adalah asas strategi global kami bagi memastikan sokongan infrastruktur berada di tempatnya yang tersendiri, permintaan yang tinggi dan berhati-hati untuk tidak berkompromi dengan pasaran terbuka semata-mata untuk berkembang menjadi yang baru. Matlamat kami di bhip adalah meneruskan perkembangan antarabangsa, peka dengan tenaga kerja global dan pengiklanan dari kata-kata untuk memperkenalkan model perniagaan kami yang unik di luar negeri untuk pelbagai pasaran dan negara yang terus berkembang.

Di bhip, kami percaya dengan ketelusan dan tanggungjawab. Selain itu, kami berusaha keras mematuhi garis panduan produk dan undang-undang di kawasan pengedaran kami. Pendekatan kami yang baik untuk industri, ditambah pula dengan infrastruktur bersepadu yang kukuh dan boleh dipercayai di seluruh dunia, memberi ahli-ahli kami bahan yang mereka perlukan untuk memupuk perniagaan bhip mereka dengan jayanya. Kami sangat yakin dengan kekuatan dan keaslian jenama kami dan menganggap pengiklanan dengan kata-kata lebih daripada cukup untuk memastikan kejayaan berterusan di peringkat antarabangsa. Bhip akan terus berkembang di seluruh dunia dan memantapkan visi dunia yang lebih baik di dalam minda dan hati pengguna kami. Katakan pada dunia, bhip ada disini dan kita sedang mengubah dunia.
bh13