peluang
Perniagaan yang dilakukan di rumah adalah alternatif yang menguntungkan untuk francais yang tinggi nilainya atau perniagaan tradisional, dan bHIP akan membantu anda untuk memulakan perniagaan. Ianya dipanggil sebagai rangkaian atau pemasaran perhubungan. Perhubungan yang berkesan. Orang ramai membeli kerana mereka mendengar perkara yang bagus tentang sesuatu produk dan mencadangkan produk yang telah mereka nikmati.
peluanganda

Setiap hari, anda mencadangkan produk, perkhidmatan, buku atau restoran yang anda nikmati - anda tidak akan dibayar untuknya.


Daripada menghabiskan berjuta-juta ringgit untuk pengiklanan, di Bhip, kami lebih suka bayar anda untuk anda lakukan sesuatu yang biasa anda lakukan setiap hari iaitu memberitahu kepada orang lain tentang produk yang telah membuat perubahan dalam hidup anda. Anda akan berkongsi dengan sesiapa yang anda kenal, suka, percaya dan mampu menjana pendapatan perkongsian produk yang anda suka. Sama ada melalui telefon, bersemuka atau dalam talian, perhubungan pemasaran adalah yang paling berkesan dalam pemasaran hari ini. 

 
KELEBIHAN
Fleksible:
Anda boleh membina dan mengawal perniagaan anda di mana-mana sahaja anda berada.

Kebebasan:

Kebebasan untuk anda bekerja dengan siapa yang anda pilih, waktu anda pilih dan bagaimana anda memilih untuk melakukan pemasaran perhubungan, memasarkan perniagaan dari rumah.

Anda sebagai bos:

Anda kawal sepenuhnya terhadap perniagaan anda sendiri

Tiada pekerja:

Pemasaran perhubungan adalah orang yang bekerja sendiri secara bersama-sama.

Pendapatan:

Nikmati pendapatan dalam pasukan jualan anda.
Tidak memerlukan pengalaman:
Anda boleh berjaya tanpa mengira umur, pendidikan, pengalaman, kewarganegaraan, jantina atau kegagalan masa lalu

Potensi Tanpa Had:

Hidupkan diri dengan potensi anda sendiri apabila anda buat keputusan berapa banyak yang anda ingin dapatkan

Risiko yang terhad:

Komitmen kewangan adalah minimum berbanding dengan perniagaan tradisional atau francais.

Kos Operasi Rendah:

Perniagaan anda beroperasi pada kos yang sangat rendah berbanding model perniagaan lain.
Oleh kerana kami berdedikasi untuk meningkatkan kehidupan orang ramai dalaman dan luaran, bHIP memberi ganjaran kepada anda dengan cara yang lumayan dan inovatif untuk memperoleh pendapatan. Dengan hanya berkongsi hasil produk luar biasa BHIP dengan orang lain, anda boleh membina pendapatan secara separuh waktu atau sepenuh masa.

Perniagaan itu sendiri adalah mudah.


Ahli kami boleh mendapat peratusan setiap jualan, dan mata terakru untuk setiap produk. Mendaftar ahli baru untuk membina pasukan anda dan memaksimumkan pendapatan anda.

Maklumat sentiasa berada di hujung jari anda dengan laman web bHIP peribadi anda, bersama dengan sistem pengurusan perniagaan BackOffice peribadi anda dan kedai runcit dalam talian yang selamat yang sentiasa terkini dan diperibadikan untuk perniagaan anda. Kami menyimpan dan menghantar produk, jadi anda tidak perlu risau tentang kawalan inventori, ruang penyimpanan atau penghantaran. Ia mudah, berkesan dan cekap. Dan ia boleh menjadi milik anda dengan satu klik.

1